Przepisy prosto z nieba

Teraz już będziemy wiedzieć, jak przygotować pizzę z orkiszu albo jak stosować dietę z przepisami świętej mniszki.

Na polskim rynku książek kulinarnych, ale także religijnych, ukazała się pierwsza w historii książka z przepisami potraw kuchni polskiej, opartych wyłącznie na filozofii żywienia się według św. Hildegardy. Autorkami są trzy wielbicielki świętej mniszki – Alfreda Walkowska i jej dwie córki – Lidia i Katarzyna.

Dziękujemy, że z nami jesteś

To dla nas sygnał, że cenisz rzetelne dziennikarstwo jakościowe. Czytaj, oglądaj i słuchaj nas bez ograniczeń.

Czytasz fragment artykułu

Subskrybuj i czytaj całość

już od 14,90

Poznaj pełną ofertę SUBSKRYPCJI

Masz subskrypcję?
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.
« 1 »
oceń artykuł Pobieranie..