Przepisy prosto z nieba

Jędrzej Rams

|

Gość Legnicki 20/2018

publikacja 17.05.2018 00:00

Teraz już będziemy wiedzieć, jak przygotować pizzę z orkiszu albo jak stosować dietę z przepisami świętej mniszki.

▲	To pierwsza tak kompleksowa pozycja kulinarna w Polsce. ▲ To pierwsza tak kompleksowa pozycja kulinarna w Polsce.
Jędrzej Rams /Foto Gość

Na polskim rynku książek kulinarnych, ale także religijnych, ukazała się pierwsza w historii książka z przepisami potraw kuchni polskiej, opartych wyłącznie na filozofii żywienia się według św. Hildegardy. Autorkami są trzy wielbicielki świętej mniszki – Alfreda Walkowska i jej dwie córki – Lidia i Katarzyna.

Dostępne jest 13% treści. Chcesz więcej? Zaloguj się i rozpocznij subskrypcję.
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.